Baby muntah susu & susu keluar dari hidung

Baby sy berusia 1 bulan lebih. Sejak baru lahir lagi baby selalu muntah lepas sy bagi susu. Bukan saja susu keluar dri mulut ,tp dari hidung. Lepas bagi susu sy ada jugak sendawa kan baby sy. Sy risaukan anak sy. Sy adalah first mom,tolong sy mcm mna nak elakkan susu keluar dri mulut dan hidung baby..sy tak nak baby sy sakit.#bantusharing #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

baby sye pn penah jd mcm tu n sye da jmpe Dr... Dr sarankan : 1) sendawakan baby.. klu x bjaya 2) dukung baby/ampu baby bia kepala tggi sikit dlm stengah jam sblum baringkn bby kt tmpt tdo..

Tanya doktor ok