Kurang menyusu

Baby sy baru masuk 4 bulan. Minggu lepas batuk selsema, mmg kurang menyusu. Lepas dah sihat selera susu masih kurang. Susah sgt nk bagi susu, susu badan direct marah, susu letak dlm botol pun marah. Sebelum sakit tu mmg kuat menyusu. Ada apa2 tips ke utk pulihkan selera dia. Risau sgt kurang menyusu, selalu menangis #firstbaby #pleasehelp Update baby: Check up KK berat statik dr umur 3 bulan. Suspek kulat susu. Minta nurse refer ke Dr. Dr confirmkan & dpt ubat anti fungal. Sekali minum ubt, terus selera ok. Alhamdulillah

2 Các câu trả lời

kulat susu tu lidah ade putih2 ke? ke ade symptom lain? sbb anak sye pn kurg mnyusu

2y trước

Ya putih2 yg tebal & klau kita bersihkan mmg tak hilang putih tu. Dr kata baby kurang menyusu sbb lidah sakit ada kulat susu tu

dia xselesa kot tu