Haid..lepas 2 bulan lebih bersalin.

Baby Sy baru 2 bulan lebih...Sy dtg haid..tpi darah banyak sekali....tpi xda rasa sakit apa pun...knpa ya?takut pula tgok..#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

Haid..lepas 2 bulan lebih bersalin.
8 Các câu trả lời

sy lpas bersalin sebulan kluar darah... sehari 4/5 kli tukar pad... penuh satu pad... tu lgi meresahkn... 😅 then 3 bulan x dtg... next sebulan berdarah lgi... lpas tu 3 bln x dtg... smpai sy tolak perancang kluarga... takut effect bdn x kuat , jmp doktor... doktor bgi ubat hormon, dh mkn tu bru haid sy dtg normal seminggu skli dlm sebulan ...

2y trước

mgkin juga effect perancang..Sy ambik injection depo

Normal sis,,sy pun mcm ni dlu lepas bersalin ank ketiga,,sy ceazer.seram juga sy msa tu😂terasa sgt darah tu keluar banyak eeeee ngilu..tp kalau sis rasa pening2 atau rasa mahu pitam pergi hospital tau takut tumpah darah

2y trước

Sy x rasa..ingatkan sikit ja...time ddk susukan baby..nmpak2 d tilam dah merah 😅😅

normal je tu..saya pernah jugk penuh smpi satu pad klur haid..orang tua cakap kdng tu subur tu yng bnyk klur haid campur ketul² beku² sikit..tpi kalau rasa tak sedap hati ke jumpa doc lah tnya..

Sama macam saya.. terkejut jugak 3/4 hari darah penuh je kat pad. Sebelum ni hari ke 2 je dah kurang.. Sekarang pun kadang2 sampai hari 4 banyak keluar darah 😅

bnykknya mcm bleeding pula.. klau sy jenis kluar ckit².. sis pantau ya klau dlm masa sejam penuh mcm tu juga ke hospital terus ya.. & ada rasa pening ke apa

2y trước

itu la..ni 1st time keluar bnyak bgini

tukar pad brapa jam skali? sy pon bby dah 2 bulan lebih. pon hrini bru dtg period.

2y trước

ni 4jam... ketul2 tu yg buat risau..

Hai mommy. Kena pantau kalau rasa pening ke apa terus jumpa doc ya.

kene pantau kalau ade pening2..