Letak santan pada bubur baby

Baby sy 8bulan, boleh ke letak santan pada dalam bubur baby ye ? ada sesiapa penah bagi .. Perut kembung tak pada baby? Thanks.. #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

boleh. guna santan fresh. if anak kembung sebab santan boleh ganti dengan susu full cream if anak takde alahan susu lembu. saya terbalik. anak alah susu lembu,jadi menu dia ganti dengan santan. angin/kembung biasa masalah pencernaan individu. sistem pencernaan setiap orang tak sama.

3y trước

sama²😊