Kepala panas badan sejuk

Hi, baby sy 5bulan 18hari dah. 2 3hari dah kepala dia kejap panas kejap sejuk. Badan suhu normal. Check suhu badan paling tinggi 37. Normal ke? Nak g klinik, mlm klinik tutup pulak. Just curious, normal ke tak?

1 Trả lời

Normal. Sy mcm awk risau smpi bwk baby pegi hosp. Ingt kan demam. Doc kata sbb ubun ubun masih terbuka. Masih lembut. Panas akn sekitar kepala ke tengkuk. Suhu badan sama 1 body. Kalau demam semua akn panas sama. Kata doc la. So sy blk gitu je tanpa ada apa apa ubat. Anak mmg on off kepala panas. Espc kalau dia byk merengek, panas tu akn dtg blk. Setiap kali nangis, ubun ubun tu akn lembut blk dan akn sbb kan panas.

4y trước

Alhamdulillah good info, thanks sis..