baby batuk

hi baby sy 40 hari, dia mcm ada batuk batuk kecil, kadang2 je, apa tips ye nk hilang kn? sbb baby tkde ubat. risau tgk dia batuk, kesian#firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

Baby saya pon mcm tu tapi dia ade bunyi kahak waktu bf. Ade tanya doc waktu check up sebulan doc cakap paru paru dia ok aje. So doc cakap mungkin sbb masih ade sisa air ketuban dlm badan dia, so dia nak legakan dia batuk la. Lendir tu pulak akan keluar melalui najis dia. Tapi saya ade sapu minyak drim belle jugak la untuk bantu kurang kan

Mandi air suam. Sapu minyak sesuai dan urut dada dan belakang dada dia bentuk love.