Baby Merengek

Baby sy 4 bulan, semasa menyusu lately tiba2 dia menangis, bukan nangis biasa, yang teran punya tu, saya cek susu byk je keluar, tp dia xnak minum and nangis kuat, saya dodoi dia nangis juga, dah 2 hari dia kerap jadi mcm tu, xtau sbb apa ?

8 Các câu trả lời

Anak saya pernah skali...2hari jgk la....mmg tak tau nk buat apa...last cuba sapu perut dia dgn minyak yuyi.....sbnrnya dia tak kembung pun..tp saya cuba..nangis yg tak boleh dipujuk..lepas 2hari tu baru ok.. Tak tahu punca

Dia xnk susu kot. Dia nk hisap kosong je? Anak sy dulu selalu stop menyusu, tp dia nk hisap.. Bila sy kepit breast pakai jari baru dia nak sampai tertido.

5y trước

Kadang baby macam tu dia tak nak pun puting getah tu . Anak saya bila nak susu dia hisap jari atau kadang time tidur tapi bila bagi puting getah dia tolak sebab bagi dorang rasa dia lain. Dia bukan macam hisap puting getah tu , setiap masa . Dorang ni nak nyonyot untuk layan perasaan mengantuk tidur tu je .

ank sy xde sebb lain 1gangguan dan sakit perut.. susu die taknak.. lepas tu g farmasi beli sumpit punggung kasi berak tu.. dah berak lena tidur

Try junjung baby dkt ats kepala kita..letak perut bby biar sama ngn perut baby..ph2 try check dlm mulut bby..kot2 ada naik ruam dkt dlm mulut..

awak cuba bg gripe water .. baby sy mcm tu terukk sangat tp time baby saye 1 bulan ... lepas sy bg , alhamdulillah dia da ok

kadang2x baby sakit perut or kembung...maybe awak ada makan sesuatu yg buat baby xleh trima

Maybe dia gatal gusi tu..

Mom,bby bru lps inject ke

5y trước

Bby 4bulan xd vaksin.