Mata bertahi mata

Baby sy 1y6b, baru hri nie nmpk dia bgn tidur ad tahi mata warna kuning, sblm nie tak de pun, tu kira sakit mata ke ye ? Tgk mata dia bila main ke tak de pun berair ke apa, elok je nampak, nie bgn nap ptg tiba tgk eh ad tahi mata, nampak mcm pelik lah sbb sblm nie tak de tahi mata yg mcm nie, ad mommies blh bg tips apa2 tak utk letak ubat ke just lap2 ke atau apa ? #pleasehelp #seriust#ingintahu #firstmom #advicepls

1 Trả lời

Anak sy if bertahi mata, panas dlm la tu. Selalunya lap dgn air & kain bersih je. Sbb takda merah ke apa kan.

1y trước

merah tu sikit sgt, bukan keseluruhan mata cuma di bhgian tepi je, hri nie tgk mcm takde dh, sis lap tu kt bhagian mata lh ye ?