Baby

Baby sebulan tp pusatnya terjojol keluar , mummy2 ada petua tak ?

2 Các câu trả lời

Petua ni x tau la jd ke tidak utk semua..anak sy lelaki,pusat terjojol keluar juga..sy tuam setiap hari..lepastu,sy tampalkan duit syiling 20sen tu kt pusat..letak selotape..mmg menjadi..hehehe..xsmpai seminggu surut..mak pelik siap tnye ape yg ko dh buat smpai cpt sgt surut pusat si kecik ni? Hahaha

Tuam sis tiap kali selepas dia mandi, malam sebelum tido pun tuam. Tuam lama sikit, buat hari2 insyaallah menjadi