3 bulan masih belum tummy time

Baby saya tak suka tummy time. Setiap kali buat TT dia menangis melalak. Bila angkat baru dia okay. Kalau dukung kepala dia kuat je tapi bila meniarap dia malas angkat kepala. Takpe ke kalau lambat tummy time? Lagi satu, dia kurang berminat nak capai mainan kat depan mata dia. Dia lebih suka hisap kedua2 tangan masuk mulut sambil tngok mainan tu. Normal ke baby 3 bulan belum interaksi dgn mainan? Please help. What should i do?

3 Các câu trả lời

Same dgn bby sy . Dah nk masuk 5bulan tk suka tt . Klu tt je mesti nangis tknk . Tp klu diri kan dy suka , masuk dlm walker laju je tolak bdn tuu . Klu buat tt , dan2 tkmauu nangis mcm kne sebat 😅