ekzema baby

Baby saya start 1 tahun da mula tunjuk sign ekzema.. apa yang saya perlu buat ye? dah jumpa doktor dan cuba pakai krim tp tak nampak kurang.. any tips mommy?

2 Các câu trả lời

kalau x serasi dgn krim yg doktor bg, cuba cari krim/balm ekzema di farmasi. elakkan apa shj punca yg trigger ekzema tu mcm mknn atau suhu

mommy boleh sapu lotion telon bumbum pada kulit baby 🤗 insya Allah membantu boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/lotionbum