Bayi Tidak Menyusu

baby saya skrg 4 bulan da mostly susu formula. skrg die kurang atau susah nk menyusu. sy akan susukan waktu die mamai atau malam jika tido lama, sy akan kejut bagi susu. perlukah sy tukar susu? sebelum ni normal je susu, kebelakangan ni je kurang menyusu. adakag sebab die baru blaja meniarap die jadi nak main n kurang susu? #pleasehelp

1 Trả lời

normal untuk bayi yang umur mcmtu sebab dia dah pandai explore and discover something new, lagi2 kalau dia dah pandai main. betul dah cara mommy tu, susu kan dia waktu mamai. itu je cara untuk dia minum susu 😀

2y trước

dulu sy tukar dari lactogen to dupro sampaii skrg