bby

baby saya selps sbln cucuk hr tuh dah 3 hr tk berak,normal tk?tp dia sellu kentut

3 Các câu trả lời

bby klau da strt sebln mmg berak dy da xtntu sis . normal . asal kn dy kentot n kencing slalu pon da ok sis . nt da lps 3 ke 4ari dy akn berak skli bnyk . 🤣 mse tu tkot pampers jela xdpt tmpung najis ank tu . jgn ingt ank cirit plak time tu . mmg normal mcm tu .

Kalau fully breastfeed, normal berak 2-3hari. Kentut je. Doctor ckp kentut tu pun dah ok. Anak saya pun mcm tu dulu. Takda kaitan dgn lepas cucuk ke tak 😅😂

5y trước

ouh,bmbg lh sy sbb sblm cucuk hr tuh stu hr tu byk kli berak..lps cucuk sbln nih tk berak

Baby minum susu badan atau susu formula?

5y trước

susu bdn sepenuhnya