muka dan leher ruam

baby saya sebulan jadi naik ruam pda pipi dan leher dia. kat telinga pun ada pstu mcm kuning2. kalau lap mcm ada kesan kuning, mcm ada air dia. siapa macam ni dan nak pakai apa ya?

4 Các câu trả lời

Maaf tanya. Awak pergi KK ke? Better pergi klinik pakar kanak2atau pakar kulit. Awak akan dapat prescription yang betul. *edited

1mo trước

I see. Aqueous cream memang tak membantu. Bila dapat cream atau suggested cream daripada pakar kanak-kanak atau pakar kulit, pakai ikut prescription mereka. Boleh minta advice mereka untuk non steroid cream. Nak tahu sesuai atau tidak bergantung pada tahap ruam anak tu. Yang ni paed/dermatologist akan explain kat awak.

Try pgi klinik kulit

Dah jumpa doktor?

1mo trước

Aduhai...