Newborn dah masuk buai. 22 hari

Baby saya newborn dah masuk buai sbb saya pantang sendiri, kalau tk berbuai kerja tak jalan 🥴. Tapi buai elektrik tu laa, kalau saya off masa dia tidur mesti dia terjaga balik pastu merengek. Takpe ke berbuai je sepanjang dia tidur? Ada baby yg mcm anak saya tak?

1 Trả lời

sy tak pernah off buai time bby tidur. tapi bila malam bby tidur bawah.

5d trước

mcam mana ajar ye, baby saya mlam pun nak buai. angkat bawah je nangis.. baby bedung x? ni nak bawak g klinik pun takut dia buat perangai nangis. dah la nangis jenis macam kena pukul tu.. hmm