Lepas 5jam normal ke taknak susu lagi?

Baby saya last minum susu jam 5am tadi, sekarang nak bagi susu pun dia tolak. Normal ke ye ? Serabut hari2 penat nak pujuk dia minum susu. Ke dia taksuke susu yg sekarang ya ? Aduhai dilemaa mmy 😓#bantusharing #seriusnanya

6 Các câu trả lời

mcm anak sye.. gap lme pastu mnum susu x hbes.. sye tukar puting.. sblum nie gne yg slow flow.. skg yg medium flow.. ok la susu hbes.. tgh nk set blek rutin gap mnyusu 3 jam

2y trước

haa kan.. sye sbb kbetulan tyme bby x susu tu memg cirit birit skali.. so tukar susu la.. tp mcm sme je.. susah gak nk mnyusu cuma da x cirit la..

ank sis berpa bulan saya ank laki 3 bulan dlu setiap masa nak susu 2 botol hbss skli guss skrng tak .dia gap waktu lamaa btul2 dia nk brubmnum ..nk hbskn pon lamaa

2y trước

dia dh bsr kot tu kurng susu

Baby i masuk 3bulan da tolak fm. Dia nk direct feeding je. Kita yg kering 😂. Masa 1bln tu dia tolak direct feeding. Skrg tolak fm pula.

anak saya 3 bulan akai bru nngs dlu dodoi tdr ..dluu tk nngs pon

baby berapa bulan. baby sy masuk 3 bulan pun mcm tu

2y trước

ye btol.. anak sye naik 1/2kg je.. tp still normal n ikut graf..

setiap sesi berapa oz dia minum?

2y trước

Dia minum 4onz mmg habis. Tapi tulah nampak mcm kurang menyusu dah. Sehari nak capai 6botol pun seksa kena paksa 😤