tak pandai isap botol

baby saya dh 4 bln tak pandai nk isap botol, puting kosong pon tak pandai, ibu² ad tak cara / tahu botol susu yg sesuai utk baby saya.. #mommynkwork

7 Các câu trả lời

try beli puting kuning yg biasa tu utk newborn start lembik2 dlu putingnya lama2 nnti tkar...xpun bila dia lapar dia akan isap jugak kena praktis la bnyk kali suap time dia lapar

4y trước

yang drbabu tu ke ?

hi sis , anak saya mcm anak awak . saya ajar isap botol susu dan puting ksong dia xnk . boleh sugestkan tak ?

awak guna susu awak atau fm? kalau fm..mungkin dia xnak sebab susu fm tu..kalau susu awak, ye la tu dia xnak botol 😂

sye dulu mcm tuh jgk , pastu try bg puting tome toppe

cuba juga como tomo. bentuk dy mcm breast mummy

4y trước

sy x pakai tommy tippe. sbb kwn sy yg suggest como tomo alhamdulillah serasi dgn baby sy

Bleh try btol susu pigeon wide neck..

Cuba tommie tippie