bayi 56 hari / sebulan 26hari

baby saya demam batuk mcm berkahak lah. panas tak sangat esok baru nak beli termometer. tp kesian mata berair meragam batuk mcm berkahak dah sikit hmmmm risaunyaaa dahla saya #firstmom dan #firstbaby tak tau apa sangat. boleh bantu tak cara nak kurangkan hmm baby saya minum fm susu lactogen. ni mcm takda selera dah dia selalunya minum 3oz habis ni susah sangat. berak ada ja ni membuang. hmmmmmmm susah hati lah sebab saya lah dia demam. terjangkit saya😔😭😭#pleasehelp

6 Các câu trả lời

Baby sebulan kalau tak sihat kena bawa gi klinik atau hospital sis.. tak boleh biar. Masa anak saya 5 bulan batuk berkahak pun saya terus bawa gi hospital.

1y trước

ya tq lepas saya post posting ni trs saya pegi klinik. sedut kahak ja dan kena bagi antibiotik. tq ya semua

kadang punca dr susu baby jadi batuk berkahak ni awak. cuba la bawak baby jumpa doctor dulu

Sis, sila bawa baby ke hospital. Kalau demam tinggi sgt, nanti sawan.

baby demam kena bwk pegi hospital atau klinik.

Terus bawa ke klinik

bawak ke klinik