susu badan kurang

baby saya dah 2 bulan dan since beranak mmg dia refuse untuk direct bf , jadi mmg saya akan pam susu dan letak dlm botol bagi dia. dulu mmg banyak, meriah je susu tapi bila start masuk 2 bulan dh makin kurang. kadang2 tu boleh pam dalam 40ml je paling bnyk.🥲 takutnya baby tak dapat nk rasa lagi susu ibu sampai usia yg sepatutnya 🥲 ibu2 ade tips tak? selain beli milk booster? 🥲 tq#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

sy dulu mcm tu, klau pam rasa sikit.. tp sy blajar bab penyusuan, bagi df je without pump. u belajar mcm mna nk bg baby df balik. hendak seribu daya. baca nota kat ig pn https://instagram.com/noorfazila_bt_abdul_rahman?igshid=YmMyMTA2M2Y= certified lactation counselor. jgn terjebak dgn sistem asiah maharam.

2y trước

knp xboleh trjebak dgn SAM

makan kurma. minum air barli.