berak baby

Baby saya bru msuk hari kedua. brapa kali baby newborn baby berak? hri ni bru skali normal ke? smalam dua kali#firsttimemom

2 Các câu trả lời

Cuba tengok pattern anak berak. Dan texture. Kalau tak keras okay je. Jika ada jaundice memang digalakkan anak kerap buang air besar. Tapi yang penting anak tak dehydrate. Kena bagi air secukupnya.

kalau baby ada kuning. baby kena berak dengan kerap. atleast 7-8x sehari. baby minum susu apa yea?

11mo trước

Untuk baby yang takde jaundice min 1x sehari awak.