cirit birit

baby saya berumur 5bulan.minum susu fm.arini dia alami cirit birit, dh 7kali berak tapi sikit2 je. knp ye..? & ada x cara nk stopkn cirit birit ni..?baby jugk kurang mnyusu & meragam.. risau saya. terima kasih yg sudi mnjawab.. ni first time anak kena cirit birit.

2 Các câu trả lời

Kadang org tua2 ckp bby klu dia nak beralih bulan.klu dia minum susu yg sama selama ni dia tak cirit birit..sbb tjadi kat ank sedara setiap ujung bulan nak masuk bulan baru mesti dia kena cirit birit kesian smp merah2 bontotnya..pape better bawa jumpa doktor.

sis dh try bwk ank jmpe doktr pakar pead??