Buang Air Besar

Hi, baby saya baru dah 1 bulan 7 hari. saya campur bf dan susu fm. tapi masuk hari ni dah hari ke 4 baby saya tak buang air besar lagi. banyak kencing & kalau ada najis pon secoet je dkt punggung/pampers. normal ke ya? saya risau sbb 1st baby. sblm ni elok je sehari mesti sekurang kurangnya sekali dia berak. perlu ke saya ke hospital? help 😭 #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

baby lebih banyak bf ke fm? perut keras ke x? bila cmpur ni better rujuk doc.

2y trước

baby mostly fm. perut dia tak keras, lembut je tekan. cuma kelmarin dia ada nangis sbb kembung perut tapi lepas tu dia byk buang angin and dah okay dah. saya nak tunggu malam ni kalau tak buang air besar jugak husband nak bwk gi hosp..