nak tanye ibu ibu

baby saya baru 30 hari tp kuat sangat menyusu.. kdg2 minum smpai 3oz. normal ke? baby minum formula.. sbb susu badan sy kurang 😭#seriusnanya #bantusharing

9 Các câu trả lời

baby boy Sy BYK mnyusu...skli Sy pam dpt 5oz..skli harung dia minum..baby umur 1 bulan 16 hari..Sy pam susu SBB dia confuse bf & puting botol...dia Xnk direct bf...Sy fully bf...baby Sy premature 36 week.masa lahir berat 2.67 kg...sebulan check 4.21 kg..doc terkejut knp naik BYK sgt..Sy ckp BG susu ibu shj

3mo trước

saya pun dh puas ajar direct ikut tips tips online.. tp mungkin sy first mom x mahir.. jadi sy redho je jadi EPM.. walaupun x dpt direct anak tp janji anak dapat susu badan kite.

Saya rasa normal je,tmbh2 bby boy, bby sy pn bru sbln, memg minum bnyk, kgd2 dia ok je x merengek pn lpas df, kdg2 nangis smpai kna t. Up susu fm skit bru dia ok...tngok pd kdaan bby la...

Normal je kut sbb ank sy bru lahir minum 2oz dh..skrng bru 20 hari minum dkt 3oz…org ckp maybe sbb ank lelaki..sy pun x sure

3mo trước

Tak masa newborn haritu..skrg full bf sbb susu x sesuai

nak tanya sekarang masih FM atau dah susu badan? if yes nak tanya macam mana boleh adakan susu badan lagi?

4mo trước

saya pam sis.. 2/3 jam gap.. utk kekal kan momentum.. tp kalau baby direct paling the best.. pam ni kdg2 terlajak lmbt pam 🥲

normal..anak sy 57hari skrg ni minum 4oz ☺️

Maybe dia nangis bkn sbb lapar?

kembung tak sis ? anak sis minum susu fm apa ye ?

4mo trước

sebelom ni karihome lepastu dah turun kuning tetiba kembung pulak.. skrng dah tukar S-26

susu formula apa dia minum?

normal..sy pon begitu