baby kerap berak

Baby saya 1m7day..masih ada kuning .. Rapi tak tahu berapa sebab keputusan ujian darah semua ok. Jadi kk tak check lagi kuning dia berapa. Untuk pengetahuan ibu.. Baby saya fully BF.. N kerap menyusu.. Dan baby pun kerap berak. Setiap kali berak memang akan menangis. Dia tak cirit.. Nak kata sembelit.. Baby kerap berak.. Tahi pun banyak juga.. Kenapa ye? Baby menangis bila berak dan kerap berak?

1 Trả lời

Pedih lubg bntot kot. Org dewasa kalo kerap berak pon pedih lubg bontot