Pakai sarung tangan

Baby saya 1bulan 10hari , kalau moms bagi baby pakai sarung tangan ni sampai baby berapa bulan ye? #firstmom #seriusnanya

24 Các câu trả lời

selepas baby lahir masih pakai sarung tangan.. selepas sampai rumah tak bagi pakai sarung tangan langsung. cuma pakaikan sarung kaki ja.

Dah boleh stop pakaikan sarung tangan dah sis. Malam je kalau tangan anak sejuk boleh la pakai kan. Kalau tak, tak perlu pun.

Kalau sebulan xpayah sarung tgn da sis,,potong kuku dia supaya tdk cakar muka sdri☺️tp stoking kna pakai smpi dia setahun

saya selalu waktu pagi atau malam saja bagi pakai sebab sejuk kan .. tapi masa tengahari tuh kan panas so biar sekejap lah ,

Saya sampai sebulan je sbb nak latih anak rasa alam; sejuk , panas, kesat, lembut 😊 Stokin masih pakai.

Tak pakai sangat pun mitten n booties. Lebih2 lagi cuaca panas. Pakai time sejuk je. Bila cuaca dh panas, terus bukak

sy anak pertma .. 2buln sy tk pakaikn sarung tangn dah .. sy potong kuku supaya dy tk lukakn muka dy

kalau sy mybe smp 2months kot.. 1bulan tu bg sy baby still kecik.. bole bg explore tapi kurangkan..

Smp habis pantang, lpstuu biar baby explore jari jemari dia yg comel tu

2y trước

Mudah-mudahan, doa yg sama buat awak. Amin

Sy dah habis hari terus cbut srung tgn pastikan kuku baby xpnjang..