Baby mandi

Baby sampai umur berapa mandi air suam..? Kalau mandi air paip biasa tu, ada kesan sampingan tak..? Air paip sejuk kan untuk baby..? Hmm#firstbaby #pleasehelp

24 Các câu trả lời

saya sampai anak dah boleh diri.. baru mandi dgn air paip. sebab anak saya surely dah xkesah dgn sejuk tu..bz men air dlm baldi dgn paip 😂 smpai lupa sejuk tu ape

Baby 3 bulan saya da mandikan air paip biasa. Tapi pukul 8-9 pg mcm tu. Kalau hujan masih mandi air suam. Mulakan rendam kaki dia dulu. Slow slow naik bahagian atas.

anak sya smpai 2bulan lbih je . lpstu dah mandikn dgan air biasa . slow ii amik dri kaki simbah takot dia terkejut kena air sejuk alhamdulillah baby okay jee

baby sya 5m masi mandi air suam . mandi air paip biasa mgkn tggu dia setahun mcm tue , dh bole berdiri senang guna air paip main simbah jee trus..

Sy mndkn air suam smp 6 bulan, baru ajar mandi air paip, tgk air kat umah cmne, ddk kg air sejuk.. Mndkn dlm kol 10 cmtu air x sejuk sngt..

mengikut pengalaman anak buah saya sebelum ini,, better ajar mandi dgn air paip.. senang.. dan tiada side effect pun

Kalau saya baby dah besar sikit macam 3/4m macam tu bagi je mandi paip biasa. Takde apa pon. Ok saja ☺️

Anak sye 2 tahun masih mandikan air suam.. Die sendiri bukak air pipe main air sejuk2, mandi2 sejuk

saya bby 3 bulan dah start mamdikan air paip biasa. Alhamdulillah ok je, xde flu ke apa..