Baby keep crying

Hi, my baby now is reaching 2 months. Tapi dia kerap nangis dari jam 7pm till 10-11pm. Hari2 waktu ni je. Bagi susu taknak, menepis je. Tapi lepas dapat tidur, lama dia tidur. Any tips to handle? Huhu

1 Trả lời

Awak kena ada jadual untuk anak sebenarnya . Dia meragam hari hari pada waktu yang sama sebab dia rasa tu jadual dia sekarang . Macam saya , pukul 8 pagi kejut and mandikan lepas tu siang baby saya tak berapa nyenyak tidur selalu nak diangkat didodoi tapi saya banyak biarkan dia belajar tidur sendiri bila dia nak menangis baru saya angkat .saya tak biarkan anak saya menangis lama sampai dia macam merajuk tu . Then pukul 3 dia start bangun tak tidur sampai 5.30 and saya mandi kan . Susu kan , masuk pukul 8 lepas berbuka saya bawa dia masuk bilik tutup kan lampu supaya dia faham tu waktu tidur dan dah malam . Elok dia tidur , bangun setiap 3 jam untuk menyusu

5y trước

Yeah macamtu juga saya ajar anak saya it worjs alhamdulillah. Cuba try