Kencing bayi kuning

Baby newborn umur 15hari. Hi semua, nk tanya normal ke kalau warna kencing bayi kuning mcm ni? Saya bf+fm (2xsehari) dan baby tk berak 2hari, tp perut masih lembut dan kentut2. Ada cuba buat urutan iloveu dn bicycle tu tp still tak berak

Kencing bayi kuning
2 Các câu trả lời

Baby yg bf normal kalau tk berak. Asalkan dia kencing mcm biasa. My baby dulu pernah tk berak almost a week. Bila tanya doc ckp its normal sbb susu tu membentuk tumbesaran baby tu. Kira jadi isi la susu tu hehe 😉

2y trước

kalau mcm saya cmpur mcm mana eh ? risaunya rasa

kalau kuning mcm ni normal ja sis..jgn kuning terlalu pekat jer..

2y trước

ohh, yeke. thanks info sis