26 weeks pregnant, covid tve

Baby movement slow.. Ade tak ibu2 yg ade experience mcm sy.. Fever on off, selesema dgn sore throat, tapi deria bau still ade.. Boleh tak ibu2 share tips utk cepat elok? Risaukan baby je skrg..

2 Các câu trả lời

sy kena covid masa preg 8w, takut sngt masa tu sbb baru lagi pregnant.. sy cuma makan panadol, dgn vitamin c.. ubat batuk mmg sy x ambik sbb dia boleh membuatkan gugur@janin cacat.. kbnyakn ubat batuk da tulis warning org mngandung x boleh makan.. jadi sy ambik kicap perah dgn limau minum atau ambik madu, tapi dlm kuantiti sikit..

2y trước

Ye sis.. Ubat batuk mmg doc xbg.. Bagi panadol ngan ubat selesema je.. Tu pun dah hbs.. Skrg ambik vit c ngan air lemon campur madu..