Baby gigit puting

Baby mommies start gigit puting breast masa brp bulan?

11 Các câu trả lời

hmmmm sekali je dia gigit sebab mengade🤣🤣 masa tu genap setahun..dia fully breastfeeding... lepas je dia gigit ngade² tu saya terus warning... gigit lagi no nen nen 🤣🤣🤣mmg tak bagi sampai esok...lepas tu tak gigit dah😆😆 serik kot .. mujur faham. now dah nak masuk 2 tahun...masih nyusu badan seperti biasa...

Saya baru je kena tadi hehe. Anak lelaki saya lagi 2 hari nak masuk 11 bulan. Currently gigi bawah 2 batang dah tumbuh, gigi atas baru nampak surface je. Dah start pandai gesel-gesel gigi tu. Maybe tadi dia nak try gesel sambil nenen kot, sebab tu tergigit puting saya 😆

anak sy dri nb lgi dh suka gigit, strt sakit dia gigit tu masa gusi dia dh mula keras & masa gigi dh tumbuh. skrg dh 11bln x bf dh, dia tolak bf dgn sndiri masa umur 9/10bln

sy hr tuu baby mula gigit masa 6 bulan mcm tuu sbb waktu tuu gusi dea rasa gatal kot sbb baru nak tumbuh gigi hihi😅

baby saya sekarang ni haa 7bulan suka sgt tarik² jd panjang gitu mak dia plak melalak sbb tahan sakit

7 bln camtu..saje dia je nk gigit2 tarik..bertempik la maknye🤣.tp kdg2 la x kerap

Anak saya umur sebulan dah pandai gigit nipple. Nasib baik belum ada gigi lagi🤣

xtentu, ikut suka baby dia nk gigit bila2 😂. tp xkerap la, kdg2 je

4mo trước

start 4m+ mcm tu. tp xslalu pun kdg2 je

Anak saya tak pernah gigit nipple. 😁