Najis bayi 1 bulan

Baby minum susu formula.. Susu badan sikit. Normal tak berak mcm ni.

Najis bayi 1 bulan
14 Các câu trả lời

normal mommy ☺️ bleh rujuk ni.. wrna mustard yellow dengan dark green normal..jgn lupa sapu nappy cream stiap kali lpas berak / lepas mndi utk elak ruam

Mungkin normal , tpi klau ank sdare sy , colour mmg mcm tu tapi klau cair mksudnya susu formula tu tak sesuai dgn dia.. sekadar berkongsi🤭

normal. sama dengan ank saya, susu badan dan susu formula. hari2 berak color macam tu.

melecet tu ontot ank.cri krim yg sesuai ye.kerap berak pn blh jd .

normal tu puan utk bayi yg hanya menyusu..

normal...ank sy pon mcmtu juga

ya normal tu puan ya

normal for babyy

Normal ...

Normal tu