32w baby kick tulang rusuk

baby memang suka kick tulang rusuk ke? mmg normal? sakitnyaa rasa macam nakpitam🥺 punca baby besar atau badan emaknya yang kecik? overthink hm #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Amboiiii kuatnya dia tenang ibu dia. 😀 Kesian ibu.. Puan kalau sakit sangat jumpa doktor ye. Pujuk lah baby tu kata ibu sakit...

3t trước

yaa baik puan terima kasih puan🥺

Samalah saya awak kadang2 dia kacau tulang rusuk tu sakit, tu biasa je awak

3t trước

terkejut sebab sebelumni dia takpernah kick sampai situ itu yang agak overthink sikit🤭