Hai mommy semua, ada yang puasa tak? Saya 32w alhamdulillah boleh puasa lgi smpai hari ni.

Baby kuat tendang2 dalam perut ni,adakah baby lapar? Tapi saya rasa saya okay je x lapar xpening. Sahur pun makan bnyak minum susu makan kurma. Ada yg sama mcm saya x? Boleh share pengalaman puasa ketika hamil ni🤭

2 Các câu trả lời

mmg bila lapar dy kuat tendang kan. sokay asal dy gerak tu baik laa. truskan mkn bnda2 berkhasiat utk kekalkan nutrisi dlm bdn