BILA RASA BABY KICK? Sy pregnant twin 16W5D,bila bole rasa baby kick ea?Anak no 2 da 8 taun..lupa😅

Baby kick bila ya

7 Các câu trả lời

tahniah baby twin.. mudah2an dipermudahkan proses mengandung & bersalin UTK sis.. saya pun pregnant skrg tapi tidak lah twin.. 10 tahun saya tidak rasa sakit beranak saya mula rasa kick baby waktu 20w.

sy hari tu 14w da rase.. rase mcm ade benda berdegup kt perut.. skrg da 25w lg kuat tendang.. 😂

Entah, sy seawal 13w dah boleh rasa bubble2 tu. Ikutlah dgn badan masing2

Sya hari tu 18weeks rasa..tahniah sis..semoga baby dan sis sihat

best tu dpt twins.. klu sye 14 minggu dh rasa dh..

18 week gitu sis

congrats!