kerisauan melanda ?

Baby harini cukup umur 8bulan . Nak tumbuh gigi ,dia asyik nangis munkin sbb ta selesa dengan pertumbuhan gigi kut. Any tips momy untuk selesakan baby ?

2 Các câu trả lời

Gatal tu..bagi bby smthg utk dia gigit2...ada toys khas utk baby yg lembut...x pun cari tu puting botol yg jenis besar lembut..utk bby gigit2

Ambil kain celup dgn air suam. Gosok2 manja kt gusi bby. Dia x selesa tu mgkin sebab rsa gatal/sakit nk tmbuh gigi