32w3day

Baby gerak bnyak Klau MLM, kadang suami letak tangan kat perut gerak je x berhenti , bgi bgi nasihat x knpa mcm tu

4 Các câu trả lời

Samalah . Baby sya aktif sangat sangat . Waktu makan waktu Mandi waktu tidur waktu duduk baring buat kerja rumah gerak je keje dia . Boleh Kira bila dia tak gerak . Aktif sgt .

Baby banyak begerak dia nak bagitau ibu n ayah dia latu. Dia tngh sihatt jeeee hehe. Tkdk apa yg perlu bimbang if baby bnyak bgerak yer sis. Dia aktif mksudnya dia sihat

Baby mmg akn banyak bergerak bila time kita berehat.. nak² waktu nak tidur..

.. rasa mcm best lh kalau baby kta dlm perut bnyk gerak.. drpda kurang gerak .. kan

5y trước

Btl..klu kurg gerak rasa risau.