Alhamdulillah

Baby dh 10 hari pn Gmbr masa dkt hospital bru 2 hari

Alhamdulillah
28 Các câu trả lời

Y Allah comelnyaaaa 😍 tahniah sis . doakan sy jgak selamat bersalin yee 😊 betol ke nak berslin kena swab test dulu 😅

4y trước

Alhamdulillah

comelnyaaaa.. saya xsempat nak tangkap gambar anak baru lahir. dia terus masuk scn huhuhu

4y trước

ank saya masuk sebab pendarahan dekat kepala, bahu patah dengan infection paru2. skang dah 2 bulan 🤣 sihat aktif je wahahha

Tahniah awak..shomelnya.gebu pipinya..doakan sya utk memiliki ank juga.

4y trước

tq sis..semoga sis diberi zuriat nti

Congrats sis💕💕selamat berpantang 'comel sungguh baby mu💞💞

Alolololo...comelnya baby.... tahniah sis...slamat berpantang...

4y trước

😊 tq sis

Tahniah sis. Comelnyaa babyy. Semoga baby membesar dengan sihat

4y trước

tqs sis.. Aamiin

alhamdulillah..comelnya..selamat brpntang sis

tahniah..comel baby.selamat berpantang ☺

alhamdulilah.selamat berpantang.comel baby

comelnyaaa 😍😍 brpa kilo c comel ni?

4y trước

owhh.. heheh