Bayi 6 bulan demam

Baby demam on off, kadang tu sampai 39c. Dah 3 hari. Dah check darah Alhamdulillah takde apa & doctor bagi antibiotic. Tapi mommies ada tips tak nak bagi cepat sihat selain dari consume ubat je? Thank youuuu. #bantusharing #firstmom #ingintahu #newmom

1 Trả lời

sy selalu follow tips daripada ig mazliana mazlan. antaranya mandikan anak dengan magnesium flakes atau epsom salt. pastu kerap jerlum anak, bagi anak pakai pampers je tak perlu pakai baju.