Baby berkahak

Baby baru 3 bulan tp dia berkahak. Ada tips tal cara mommy rawat baby yg berkahak ni?

2 Các câu trả lời

Biasanya dia akan hilang sendiri tapi boleh cuba sapu cream kat dada n leher dia. Macam saya try brand Mamz Baby Cream & Youbaby Baby Cream. Saya rasa cream ni membantu juga sebab makin lama makin kurang berkahak n terus hilang.

2y trước

Terima kasih sis. 💜

Sama dgn bby sy sis,sy layurkan sireh ats api then sapukan vicks bby sikit dan lekatkan kat dada sebelum tdo alhamdulillah better

10mo trước

hi, awak sapu vicks dkt baby terus atau atas sireh tu ye?