Baby Mengeras

Baby asyik mengeras je dari semalam, sejam sekali.. then ptg nie dah 30 minit sekali..urat pinggang terasa tegang ,ltpi tak sakit.. perut ase xselesa je.. kdg ase tegang bahagian bawah..itu tanda2 nak bersalin ke?? tapi takde turun darah atau pecah air ketuban.. saya konfius.

1 Trả lời

Better g hsptl sis. Mcm sepupu sy skrg tgh admit sbb bby dlm kandungan de meninggal dlm prt. De ckp tgh mlm smlm prt de mengeras² x mcm slalu, skt² pinggang, de dah rs x sdp hati tp sbb de ada appointment kk esk hr nya de tggu pai esk, so td bila check doc ckp heartbeats baby dh nyawa² ikan so de kena hntr g hsptl bsr utk rawatan lanjut, then bila sampai sana pkr sahkan baby dh xde. Jd better sis g hospital jmpa org yg lebih pakar. Semoga kandungan sis sentiasa di bwh lindungaNYA..

5y trước

saye perginhspital smlm.. lepas tue, nurse taknak cek.. dia kata tu bukan nk bersalin lgi.. dia suh tgu ku drh or pecah ketuban n mngras 10 minit skali