Bayi xberak dah 9 hri .. adakah normal ? Baby full bf ..

Baby aktif , perut lembut , kerap kentut and kentut bau busuk .. sblum ni dah jd mcm ni tp hri ke 7 dh berak .. ni dah hri ke 9 xberak lg .. risau pulak .. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstbaby

12 Các câu trả lời

Sama pesen dgn ank sy.. Mkn buah oren, minum air suam..

1y trước

oooo .. saya selalu sembang hri2 cakap kt baby sruh berak , tp hri2 saya tggu dy xberak .. esok day 10 dh .. hrap berak sblum raya .. anak saya dh pernah mcm ni dlu .. hri ke7 bru berak , masa dy berak tu allahu bnyak sgt najis 🤣 .. limpah keluar pampers .. ni kali kedua style xberak mcm ni .. dh hri ke 9 dh .. hrap esok lusa berakk ..