tahi mata

Baby ada taik mata dri lahir sampai skrng.. bayi dh sbulan... Normal ke...

3 Các câu trả lời

anak sy pun jd cmtu.. dr lahir smpi usia sebulan lebih.. sy tya doc.. doc ckp normal.. slagi mata x merah normal je. kerap bersihkan dgn kain lembut basah..nnt akn baik sndiri.. anak sy skrg dh 7 bln dh hilang dh

mata dia merah x dkt dlm? kalau.merah ianya tak normal...means bby alami sakit mata..klu xde simptom mcmtu..means normal..

Normal sis, jangan risau 🤗