Demam kuning

Baby ada kuning .. mcm MN ye momies nk cpt turun kn kuning🥴

Demam kuning
56 Các câu trả lời

rebus daun belimbing sampai kuning n buat mandi bby xpon beli anggur hitam tu perah air dye bg bby minum insyaallah

bgi kerap susu badan..anak sy kna kning msa mula² doc Suruh buat gitu kuning anak hari ke4 dh xdak dh..

bagi kerap susu badan. jangan kasi anak tido. dan mandikan dgn air beras. inshaAllah cptlah turun

bila anak saya ada kuning.. saya minum sup daun kelor dan berikn ia susu bdn saya..

sy beli ubat ni di klinik hermopaty ikhwan . Alhamdulillah kuning anak sy turun dgn mendadak .

kerapkan menyusu. Sambil tu, saya minum air sengkuang dan makan anggur hitam.

Jaga pemakanan ibu. Elakkan kunyit, halia, lada hitam dan segala jamu. Menyusukan bayi

saya makan buah anggur. dan bagi baby susu badan saya. alhamdulillah turun kuning nya

kerapkn myusu baby..sis blh try elakkn mkn mknan yg ada halia, lada & kunyit dlu..

Kerapkan menyusu pastu kalau buleh ibu minum susu kambing. InsyaAllah ok.