baby 6 bulan takboleh meniarap lagi, is it normal ?

baby 6 months

36 Các câu trả lời

normal...memang ada baby yang macam tu. kadang2 mereka akan skip2. cuma...mommy try galak2kan juga dia. cuba bantu2 sikit.

anak saya dah nak msuk 5bulan, mngiring kn bdn je tgh usaha nk mniarap.. tp dia x hri² bt mcm tu.. ada masa² dia je

Normal tapi boleh pelan2 ajar baby untuk pusingkan badan.. Guna tilam yg nipis supaya baby senang nak belajar pusing..

sama baby sy da 5 bln tak meniarap gaknlg semua 4/4 anak sy sblm ni tak meniarap terus duduk n berjalan je

my baby 4 month baru pandai bertiarap now 7 month baru pandai merangkak . xpe momy budak lain2 step dia just follow .

Normal sis as long as ur bby is ok and stay good&healthy. Not all babies development r de same yah 😇

ank sye yg sulung shingga umur 1thun tak pndai mniarap shingga die dh mule gunakan baby worker

normal. mommies boleh bantu baby, teman baring kat sebelah, in shaa Allah, baby akan ikut😘

anak sy plak meniarap je,,skip merangkak..tapi alhamdulillah 8bulan lebih da jln

ade jugak ikut bby... bkn semua sama sis... bby lambT mniarap