baby 4 month taknak susu

My baby 4 months , tknk susu. I bagi breastmilk tpi dalam botol. Lately dia mcm makin kurg susu. Byk main2 je minum susu pun. Minum bila lapar sgt je... Ade mommy yg bleh suggest mcm mne nak bagi dia minum x or tahu sbb kenapa dia tknk susu sgt. 😢😢😢

3 Các câu trả lời

maybe tengah nursing strike,, tetap bagi dia n banyak doa, then tengok pattern dia menyusu, buat record pkl brp n brpa ml dia minum, so that boleh tengok yg dia benernya nak minum berapa banyak n lepas berapa jam

maybe puting botol tu tak sesuai or keras.

Bf dia nak x?