Baby menolak nolak ketika df

Baby 1month, suka tarik2 puting, tarik then lepas kan puting bila direct feed. Kadang2 meragam. Susu kurang ke 😥 kadang2 okay.

5 Các câu trả lời

Baby sy pun camni, kadang2 tu sbb dia tak selesa sbb nak burp. Kadang2 nak tidur. Kalau rasa susu kurang, bnyakkan minum air suam & makan buah kurma

Baby puan nak melekap ja sebenarnya tapi dia ngantuk then dia mengamuk time nak tidur tu ada air susu kat dlm mulut dia. Sebab tu dia mcm tu.

1y trước

Haha first time mom ke puan? Memang macam2 ragam ya baby ni puan. Anak saya yang 2 bulan pun masih mcm tu. Kadang saya gelak sendiri tengok ragam baby saya 😂😂😂 adoi anak

Normal tu, dia dalam fasa cluster feeding, menyusu sekejap sekejap.. dia baru nak belajar kenal puting ibu

Mengamuk sebab nak puting dalam mulut tapi taknak susu sebab tu bby macam tu sis 😬

Bagi pacifier la.. dia pun boleh tido dengan tenang