normal atau tidak?

baby 19 hari BF+FM kerap berak. baru cuci berak tukar pampers then berak lagi. kadang-kadang 3-4 kali tukar pampers dalam satu masa. even kentut pun mesti terberak sekali. normal ke macam ni? atau dia tak sesuai susu FM?

2 Các câu trả lời

skli kua tu byk ke sis? rse dia xpuas berak lagi tu sis dah tuka .. ada bg dia masa tak, cuba try dulu biar dia berak dlm 10-15minit .. bru tuka, tgk mcm mana

kalau berak dia normal,okay lah..jgn berbuih atau berketul je