Baby newborn kuat berak? Kentut je tercirit berak . Berkali kali berak

Mommy please help me. Risau ni . Baby saya 24 hari sehari tu berkali kali berak . Kadang kentut pun tercirit berak sikit . 10 kali tukar pampers . Normal ke korang? Saya fully bf . Makan saya jaga je sepanjang pantang

2 Các câu trả lời

Normal sangat kalu dia berak banyak dan kerap lagi² minum susu ibu sahaja..tu tanda dia dapat susu yang cukup lain lah najis dia tu berair macam kite cirit birit tu,bau pun kuat tak macam berak baby..lepas minum tak sampai 5 minit dah berak pun okay

3mo trước

Ye betul2 saya call mak and mak mertua pun drg cakap normal . Alhamdulilah . Risau kita . Thanks awaknya 🥰🥰

Baby saya pun sama 24 hari kuat berak fully bf jgak. Sehari tukar pampers dia banyak kali la ada kot 5-10x. Org ckp normal je sbb baby nb mmg bersk banyak.

3mo trước

Okay awak ye betul saya dh tnya family. Normal . Risau kita . Thanks awaknya 🥰