Angin Dlm Badan

Baby 14 week lebih... Makin kerap angin dlm badan... Mmg mcni ke? Huhu

2 Các câu trả lời

Sama mcm sy..prgnt kalini cpt masuk angin dlm bdn..bdn jd lemau lembik xbermaya nk tdo je..2,3 hari ni, sy ikut nsht dr mkn ikut time..jgn bg perut kosong lama sgt..pastu dr ad bg ubat ulser perut n pil thn muntah/loya..ok plk sy harini rs sht n boleh buat kerja umh..cuma ubt loya tu ade kesan mengantuk sikit..kena tdo jgk la 😅😅

5y trước

Kan.. try jgk minum air halia segelas sehari. Jgn byk tkut pns..sy pun 14mgu lebih

Biasala tu normal