Baby Banyak Tidur

My baby 1 month old. Banyak tidur lebih dari 16-18 jam sehari. Purata bangun 1-2 jam sahaja sehari. Kalau main senyap kejap je lepas tu menangis. Menyusukan dia lepas tu tidur balik. Bf every 1 or 2 hour for about 10-30 min every session. Anyone ada tak baby sama like mine ? Is it normal ? Ganggu tumbesaran dia tak ?

1 Trả lời

janji susu xkurang xpe , sifat baby mmg kuat tidur , itu cara dia membesar . keep bagi dia susu supaya dia xlapar